Bar Treviso Green

Een prachtige comeback: de thuisbar is terug! Hier worden niet alleen chique cocktails en aperitivo-spritzers gemengd, het is ook een plaats van plezier. Dit barmeubel is in ieder geval een goede reden om ook thuis je sokken te ruilen voor hoge hakken. En ook als er hier geen feestjes plaatsvinden, verrijkt de elegante bar de ruimte met zijn luxe design en is het een stijlvolle setting voor weelderige boeketten. Bijpassende barkrukken verkrijgbaar.
Showtime in de woonkamer: met deze stijlvolle homebar met gestoffeerd front in fluweelgroen laat je een blijvende indruk achter bij je gasten. ,Net en opgeruimd: opbergruimte in zeven vakken voor flessen en cocktailbenodigdheden. In één compartiment is er een rail voor glazen met een steel
Ook als de kurken knallen en de champagne schuimt: het glazen blad met marmerlook is onderhoudsvriendelijk
Stijlvol vormgegeven als een Italiaanse bar: de goudkleurige gelakte voetensteun van stevig staal
Een populaire ontmoetingsplek met of zonder bijpassende barkrukken - ook als espressobar op kantoor

Product info: Corpus: Vezelplaat van gemiddelde dichtheid (MDF) Gecoat met melaminehars, Werkblad: 5 mm Glas Gehard veiligheidsglas Gelamineerd, Voet/voet: Roestvrij staal geborsteld, Deksel: Polyester (fluwelen look), 30 kg Max. draagvermogen, levering neergehaald.

Maten: 107.5 x 122 x 61.5 centimeters (H/W/D)

 

€ 1.629,00 incl. BTW

Aantal: